Am participat ieri la un turneu Irish Open Lucky Steps pe
Bwin. Buy-in-ul a fost de 1,1$ și acest turneu funcționează în felul următor:
- Fiecare jucător are un singur jeton, pe care îl pariază automat din prima mână.
- Cu atâtea all-in-uri, de la fiecare masă iese câte un singur câștigător.
- Câștigătorii sunt apoi puși la alte mese, unde iarăși pariază tot ce au.
- Spre final, se poate întâmpla ca un jucător să aibă mai multe jetoane decât altul (poate din cauză că masa unde a câștigat nu avea 10 jucători, ci poate mai puțini).
- Spre final se decide câștigătorul tot prin all-in. Datorită faptului că prin all-in se pun la bătaie un număr de jetoane egal cu cel mai mic număr de jetoane pariat (de exemplu, aveți 60 de jetoane și dați all-in când alt jucător dă all-in doar cu 20 de jetoane. Chiar dacă pierdeți mâna, rămâneți cu 40 de jetoane) acest lucru poate dura.
- În funcție de numărul de jucători, sunt acordate mai multe bilete (de exemplu, la turneul la care am participat au fost acordate 8 bilete, fiecare în valoare de 11$, iar cel de pe locul 9 avea ca premiu 8,3$)
Am fost norocos din prima mână și am câștigat pe masa mea. Totuși la a doua masă cărțile mele

nu m-au ajutat să merg mai departe, dar totuși am terminat pe șapte și mi-am asigurat un bilet la turneul Irish Open Lucky Steps cu 800$ garantați.
Pentru mai multe detalii despre cele mai inovative tipuri de turnee, te invit să citești articolul nostru cu privire la
tipurile de turnee .
Mult noroc la joc!